Hoe verzorg ik mijn wimpers het beste?

 

Dit is een vraag welke regelmatig gesteld wordt en dit was de reden waarom Misencil een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten en zelfs cosmetica heeft ontwikkeld. We leggen je graag stapsgewijs uit hoe je je natuurlijke wimpers én je wimperextensions in top conditie houdt!

 

1. Schoonmaken van de wimpers en oogleden is de basis van de verzorging van de wimpers. Standaard gezichtsreinigende producten bevatten vaak zogenaamde ‘weekmakers’; dit zijn ingrediënten welke de lijmverbinding tussen je natuurlijke wimpers en je wimperextensions afbreken met als resultaat dat je veel wimperextensions zult verliezen. Gebruik hiervoor dus Misencil Make-Up Remover of de Misencil Wimpershampoo, gemaakt op basis van “Pomodermie”; dit is een samenstelling van ingrediënten zoals peptiden en appelstamcellen welke lijmverbinding in tact laat en je natuurlijke wimpers zelfs voeden.

Meer over Misencil Wimpershampoo

 

misencil revitaliser

2. Bescherming overdag is essentiëel om vocht en vuil weg te houden van je wimpers. Door het dagelijks aanbrengen van Misencil Protector, met o.a. provitamine B5, fuitcel extract en peptiden, zijn je wimpers optimaal beschermd en behouden ze hun krul.

Meer over Misencil Protector

 

3. Herstellen gedurende de nacht is het bewezen proces voor de mooiste huid, maar dat geldt net zo goed voor onze wimpers! Misencil Revitaliser zorgt voor meer glans en zachtheid aan zowel je natuurlijke wimpers als je wimperextensions. Ook hier brengen appelstamcellen, vitamines en peptiden je wimpers terug naar de frisse look van de eerste dag na je Misencil behandeling.

Meer over Misencil Revitaliser

 

 

 

4. Extra groei van je wimpers en wenkbrauwen tot zelfs 3 meer volume door de eigen innovatie van Misencil, genaamd “Le Serum+”. Le Serum+ is gemaakt van het gepatenteerde “REDENSYL”, wat de wortels van uw wimpers en wenkbrauwen stimuleert wat leidt tot een langer groeiproces en latere uitval tot resultaat heeft. De dubbele applicator zorgt voor een precieze toepassing; op wenkbrauwen met een schuim tip en op de wimpers met een borstel welke alle wimpers goed bereikt.
Misencil Le Serum+ zorgt voor 3x vollere en dichtere wimpers & wenkbrauwen in slechts 15 dagen!

Meer over Misencil Le Serum+

 

 

 

 

5. Maak je look nog intenser met Misencil Lux Mascara, speciaal ontwikkeld voor gebruik met wimperextensions. De gemakkelijk aan te brengen formule van bijenwas en carnaubawas biedt langdurige fixatie zonder effecten of klonten.

Meer over Misencil Lux Mascara

 

 

 

 

 

 

6Houdt je wimpers in de krul door ze regelmatig te borstellen met een wimperborsteltje.  Misencil heeft een siliconen-variant waarmee zelfs je Russian Volume waaiers netjes te borstellen zijn.

Meer over Misencil Siliconen wimperborstels

 

 

 

 

7. Geef je oogopslag nog meer expressie door het gebruik van de speciaal ontwikkelde Expression oogcontourgel van Misencil, vervaardigd op basis van natuurlijke actieve ingrediënten die de celvernieuwing van de huid verbeteren waardoor fijne lijntjes en rimpels worden vermindert en tevens roodheid en donkere kringen doet vervagen. Misencil Expression is de enige oogcontourgel welke je wimperextensions niet beschadigd.

Meer over Misencil Expression oog contour gel

 

 

 

 

 

Wimperextensions zijn een investering in jezelf,

Houdt je wimpers in top conditie door ze goed te reinigen en te verzorgen met de speciaal ontwikkelde Misencil verzorgingsproducten.

Bezoek onze webshop voor alle Misencil verzorgingsproducten