wimperextensionsMisencil Wimper Extensions zijn zelf ontwikkeld en worden met de hand vervaardigd van hoogwaardig kunststof en zijde, hierdoor zijn ze amper van echt haar te onderscheiden. Misencil wimperextensions zijn licht, flexibel, hitte bestendig en mooi afgewerkt. De geperforeerde basis zorgt, samen met de unieke kwaliteit Misencil lijm, voor een perfecte snelle hechting van de extension. Het ruime assortiment bevat allerlei wimperextensions waarmee verschillende looks te creëren zijn; van een B krul tot een D krul, in mat of glanzend, van 0,25mm tot 0,07mm dikte, in lengtes 6 tot 16mm en van de diepzwarte kleur Jet Black tot Flash Mat, Royal Mink of zelfs Ombre Blue voor een feestelijk oogschaduw effect.

Vindt alle Misencil Wimperextensions hier .

 

Misencil Lijmen zijn anders dan alles wat er op de markt te verkrijgen is: 2uur na de behandeling is de lijmverbinding optimaal en kun je al mee sporten en zelfs douchen en zwemmen! Dat doet geen ander merk Misencil na. Deze hoge kwaliteit is het resultaat van de eigen ontwikkeling in Canadese laboratoria, in samenwerking met de strenge inspecteurs van het Canadese ministerie van Volksgezondheid. Het oogpunt van de oprichters van Misencil, zelf opgeleid als optometrist, is altijd veiligheid & hygiëne en met dit als focuspunten zijn de Misencil lijmen ontwikkeld, speciaal voor wimperextensions behandelingen.

Vindt alle Misencil lijmen hier .Misencil Verzorging & Cosmetica

.

Misencil Verzorgingsproducten zijn essentiëel om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw wimperextensions, dit is zelfs onze grootste zorg. Daarom ondersteunen wij Misencil klanten met een uitgebreide range aan reinigings- en verzorgingsproducten, veelal voorzien van Zwitserse Appelstamcel technologie, ookwel “Pomodermie” genoemd. Deze nanotechnologie bevorderd de groei van de celstructuur van zowel uw natuurlijke wimpers als ook uw huid en dát voel je meteen: Ons top product, Le Sérum+, laat uw natuurlijke wimpers zelfs tot 3x meer volume geven binnen 14 dagen! Ervaar het zelf.

Vindt Misencil Verzorgingsproducten hier .

.

Misencil Cosmetica bestaat uit een mooi assortiment aan mascara’s en eyeliners om uw look compleet te maken. Ook deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor wimper extensions omdat regulier cosmetica is geproduceerd op oliebasis en vaak weekmakers bevat. Dit is slecht voor uw wimper extensions en voor de lijmverbinding en zal het effect van uw behandeling drastisch doen verkorten. Daarom adviseren wij om alleen Misencil cosmetica te gebruiken als u wimper extensions draagt.

Vindt alle Misencil Cosmetica hier .

.

Misencil Unique Selling Points (USP’s)

  • Enige kwaliteitsmerk in de markt, al sinds 14 jaar.
  • Eigen Misencil Academies in Parijs, Montreal en Rome.
  • Actief in 40 landen, meer dan 10.000 salons wereldwijd.
  • Professioneel ontwikkeld lesmateriaal en certificering van Master Trainers.
  • Ontwikkeld en geproduceerd in Canada.
  • Extensions handmatig vervaardigd van hoogwaardig polyester en zijde.
  • Beste en snelst drogende lijmen: 1 seconden.
  • Na 2u waterproof (douchen/zwemmen) en niet schadelijk voor het menselijk oog.
  • Alle Misencil producten zijn volledige veilig en niet getest op dieren.
  • Producten voldoet aan alle strenge hygiëne & veiligheidsgoedkeuringen voor EU, USA (FDA) en Canada.

 

Interesse om Misencil wimperstyliste te worden?