Misencil wimperextensions

Consumenten én Beauty Salons kiezen massaal voor Misencil

sinds de introductie van het merk in Nederland eind 2015.

 

Maar wat is de reden hiervoor?

Hieronder een korte opsomming van de feedback welke wij van onze Nederlandse klanten, consumenten én stylistes & saloneigenaren krijgen:

.

Kwaliteit is de hoofdreden waarom zowel consumenten als professionals voor Misencil kiezen en is tevens de hoofdreden waarom de oprichters van Misencil, Jean Jacques Benguigui en Ingrid Gagné, ruim 10 jaar geleden besloten om zelf de ontwikkeling en productie van wimperextensions in eigen hand te nemen na een nare ervaring van Ingrid zelf. Onder hun bezielende leiding, met kwaliteit, veiligheid en hygiéne als de belangrijkste speerpunten, heeft Misencil zich ontwikkeld tot de nieuwe wereldwijde kwaliteitsstandaard voor wimperextensions.

Kwaliteit wordt gewaarborgd door de verplichte gecertificeerde training voor elke wimperstyliste welke Misencil behandelingen uitvoert, als mede door de strenge hygiëne & veiligheidsgoedkeuringen door de EU, USA (FDA) en Canada.

De focus op kwaliteit uit zich in enorme voordelen, zoals de supersterke HD en Premium lijmen waarvan slechts een enkele druppel voldoende is om een volledige set te zetten en welke al na 2 uur zo sterk is dat de consument er mee kan douchen en zelfs zwemmen! Terecht wordt Misencil gezien als de nieuwe kwaliteitsstandaard.

 

 

Veiligheid & hygiéne tijdens de behandeling wordt verzekerd door het gebruik van flexibele oogpads zowelonder de ogen als boven op de oogleden, de unieke Nanomist behandeling om lijmdampen direct te verdrijven en eventuele irritatie te neutraliseren, als ook het gebruik van gereedschappen van Duitse kwaliteit chirugisch staal en de reiniging van de wimpers met de Misencil Wimpershampoo voorafgaand aan de behandeling.

.

 

 

Verzorging van de wimpers is essentiëel om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wimperextensions.

De zorg hiervoor begint al bij de behandeling waar wij zorgvuldig de natuurlijke wimpers en oogleden reinigen met de unieke Misencil Wimpershampoo. Thuis gekomen ondersteunen wij de consumenten met een uitgebreide range aan reinigings- en verzorgingsproducten, veelal voorzien van Zwitserse Appelstamcel technologie, ookwel “Pomodermie” genoemd. Deze nanotechnologie bevorderd de groei van de celstructuur van zowel uw natuurlijke wimpers als ook uw huid en dát voel je meteen.

Lees meer over verzorging van je wimperextensions

Ons top product, Le Serum, laat uw natuurlijke wimpers zelfs tot 60% langer worden binnen 14 dagen! Dat moet je zelf ervaren!

Probeer Misencil Le Serum+ zelf!

.

misencil salon

Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel bij Misencil, daarom garanderen wij de consument dat zij dezelfde top kwaliteitsbehandeling zal ervaren bij haar vaste Misencil salon in Nederland, als ook op reis in Dubai, Parijs, Rome, Barcelona, New York, Hong Kong of waar dan ook ter wereld. Het netwerk van Misencil salons bestaat ondertussen uit meer dan 10.000 salons in 40 landen over de gehele wereld. Misencil is met recht een wereldmerk!

 

U vindt onze Misencil salons door heel Nederland! 

Vindt uw dichtsbijzijnde Misencil salon hier