Over Misencil: Canadese kwaliteit, natuurlijk & glamorous!

Prachtige, stijlvolle volle wimpers en wenkbrauwen. Wie droomt er niet van?

Met de producten van het Canadese merk Misencil gaat er een wereld voor de vrouw open. Wat maakt het revolutionaire en innovatieve Misencil zo bijzonder en exclusief?

 

Binnen 10 jaar marktleider
Misencil is in 2006 opgericht in Canada door esthetiek liefhebbers Jean-Jacques Benguigui en Ingrid Gagné. Inmiddels, ruim 10 jaar later, is het Canadese merk uitgeroeid tot marktleider in de beauty-industrie en in de wereld van wimperverlening. Men spreekt zelfs over “de Chanel onder de wimperextensions”! Misencil is momenteel verkrijgbaar bij ruim 10.000 beautysalons wereldwijd, verdeeld over 45 landen. Dit netwerk van enthousiaste Misencil professionals is zich in razend tempo verder aan het verspreiden, zoals in Nederland door distributeur Maison des Salons welke recentelijk de eerste “Misencil Academie” in Nederland heeft geopend waar salons opleiding kunnen volgen om de speciale Misencil behandelingen te leren.

 

 

Innovatie en productontwikkeling
Het geheim van Misencil zit zich allereerst in de innovatie.Het geheim van Misencil zit zich allereerst in de innovatie. Misencil innoveert jaarlijks; ieder jaar worden nieuwe producten ontwikkeld die inspelen op de hedendaagse trends en behoeftes van zowel de consument als de salons. Hierdoor blijft het merk in de markt voorop lopen op het gebied van wimperextensions. Zo zijn de lijmen van Misencil van medische kwaliteit en onvergelijkbaar met wat er op de markt te verkrijgen is: twee uur na de behandeling is de lijmverbinding al optimaal en kan de consument alweer sporten en zelfs douchen en zwemmen! Dat doet geen ander merk Misencil na.

 

Veiligheid voorop
Misencil extensions zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van polyester en zijde. De producten bevatten geen oliën, chemicaliën en dierlijk materiaal en worden zelfs in eigen huis ontwikkeld. In een onafhankelijk laboratorium wordt ook de kwaliteit gewaarborgd door middel van een scala aan testen op het gebied van onder andere huidirritatie en stabiliteit van de extensions. Gemiddeld 10% van alle vrouwen heeft last van (allergische) reacties of lichte gevoeligheden aan oog en/of huid; met Misencil producten is dat slechts 1%. Kwaliteit, hygiëne en veiligheid staan bij Misencil op de eerste plaats. Dat bewijst zich door acceptatie van de Misencil producten aan de strengste regels van Health Canada, de Amerikaanse FDA en EU keuringsinstituten.

Tevens zijn oprichters Ingrid Gagné en Jean-Jacques Benguigui in 2017 gekozen als Honorary Chairmen voor de “Eye Disease Foundation” en dragen zij zo bij aan preventie & onderzoek voor oogziekten.

 

Prijswinnaars
Van Parijs tot New York tot Dubai: De producten van Misencil winnen elk jaar vele international beauty prijzen, vaak vanwege hun revolutionaire eigenschappen of wederom verbeterde kwaliteit.

De meeste prestigieuze prijs van Europe is de H. Pierantini Innovatieprijs en laat dit nou juist de prijs zijn welke Misencil al reeds 4 keer gewonnen heeft! Zoals in 2017 nog voor het wimpergroeimiddel “Le Serum+”, maar ook de introductie van de revolutionaire Flash ‘Magnetic lashes’ in 2015 werd beloond met deze vooraanstaande award vanwege de extreem diepzwarte kleur en het speciale glans effect.

Wie weet wat de toekomst nog in petto heeft, maar Misencil blijft zeker door innoveren!

 

Natuurlijk effect met verfijnde glamour
Wimperextensions van Misencil hebben een natuurlijk effect, doordat zij een vollere aanzet aan de basis hebben die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde. De diverse soorten wimpers zijn afgestemd op de morfologie van het gezicht en bieden een prachtig natuurlijk gewenst effect met een verfijnde glamour look. Voor zowel de klassieke “One by One” techniek als de volume behandelingen met “Russian Volume” technieken biedt Misencil verschillende typen extensions aan; van diep zwarte Flash extensions, zowel in mat als super glossy, tot de bontzachte Royal Mink serie of de vurige two-tone kleureffecten van de Ombré extensions; voor elke gewenste look biedt Misencil passende wimperextensions aan.

 

Focus op verzorging van natuurlijke wimpers én extensions
Natuurlijk koester je je gekozen look en daar ondersteunt Misencil bij met een uitgebreide collectie verzorgings- en reinigingsproducten. Zoals de recent ontwikkelde Wimpershampoo waarmee je je ogen reinigt en tegelijkertijd je natuurlijk wimpers versterkt vanaf de wortel tot de punt met appelstamcellen. Helemaal revolutionair is Misencil “Le Serum”; een gepatenteerd groeiserum voor wimpers en wenkbrauwen wat een bewezen effect heeft van ruim 3x meer volume binnen 15 dagen! Bij Misencil geloven ze dat gezonde wimpers de basis zijn voor het mooiste effect met extensions en daarom is de productontwikkeling ook gericht op de beste verzorging van wimperextensions en natuurlijke wimpers. Zo geniet u het langst!

 

Interesse in Misencil wimperextensions?

 

Wil je Misencil Salon worden? Interesse in een behandeling? Vindt een Misencil salon bij u in de buurt

 

team misencil paris 2017