Wordt ook Misencil Salon!

Wil je ook werken met de beste wimperextensions en lijmen ter wereld?

Staan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid bij jou ook bovenaan?

Dan nodigen we je graag uit om Misencil Salon te worden!

 

Misencil cursus wimperextensionsSluit je aan bij de wereldwijde marktleider!
Misencil is momenteel verkrijgbaar bij ruim 10.000 beautysalons wereldwijd, verdeeld over 45 landen: van Parijs tot Dubai, van Rome tot Toronto, van Rotterdam tot Curacao! Het netwerk van enthousiaste Misencil professionals verspreidt zich snel, zeker ook in Nederland waar de consumenten steeds vaker nadrukkelijk vragen om Misencil wimperextensions.

 

russian volume cursusErvaar de nieuwe kwaliteitstandaard op het gebied van wimperextensions!
De kracht van Misencil zit in de innovatie: de zachste wimperextensions, de sterkste en snelst drogende lijmen en het uitgebreide assortiment verzorgingsproducten, speciaal ontwikkeld voor dames met wimperextensions, zijn hier de beste voorbeelden van. Jaarlijks ontwikkelt Misencil in eigen beheer nieuwe producten en verbetert het huidige aanbod op basis van de hedendaagse trends en behoeftes van zowel de consument als de salons.

Dat doet de concurrentie Misencil niet na!

 

Hoe word ik Misencil Salon?
De eerste stap om Misencil Salon te worden is om cursus wimperextensions te volgen bij de Misencil Academie. Er zijn trainingen welke aansluiten bij elk niveau; van Starter tot Ervaren wimperstyliste tot zelfs Masterclass of Trainers niveau. Na afloop van de cursus krijg je een officiëel Misencil certificaat, passend bij de opleiding welke je gevolgd hebt, en een officiële Misencil Salon sticker. Zo weten alle consumenten dat jij een gecertificeerde Misencil wimperstyliste bent en/of dat je een officiële Misencil salon hebt.
Tevens wordt je dan toegevoegd aan onze online ‘Salon Locator’ waarmee we consumenten uit jouw regio naar je doorverwijzen.

 

Cursus volgen of nog graag een persoonlijk gesprek vooraf?
Bij Misencil geloven we in persoonlijke aandacht; daarom trainen we een kleine groepjes, krijg je individuele begeleiding en maken we graag tijd voor een persoonlijk gesprek om je adviseren over de juiste training, maar ook over Marketing support en training van personeel bijvoorbeeld.

Kies je gewenste cursus Maak een vrijblijvende afspraak

 

Misencil opleidingen worden in Nederland verzorgd door Maison des Salons,
Exclusief distributeur van Misencil.