Er zijn verschillende Misencil behandelingen, maar welke past bij mij?One by One vs Russian Volume

Misencil heeft verschillende wimperextensions behandelingen ontwikkeld met als doel voor elke vrouw wat wils te kunnen bieden.

Wil je weten wat bij jou past? Lees dan onderstaande uitleg of bezoek de Misencil salon bij jou in de buurt.

.

 

one by oneOne by One of ook wel “1 op 1” genoemd is de techniek waarbij er op elke wimper één wimperextensions (een kunsthaartje) geplakt wordt. Door de verschillende soorten hoogwaardige Misencil wimperextensions, variërend in dikte, lengte en type krul, is deze look erg natuurlijk. Na deze behandeling zijn mascara en een wimpertang overbodig want je ziet er altijd stralend uit, ook in de ochtend en dat bespaart je tijd!

Zie al onze One by One extensions hier

Russian Volume is de behandeling waarbij nóg dunnere en lichtere wimperextensions worden aangebracht op je eigen wimper in de vorm van een “waaier” om zo maximaal volume te generen. Het wordt daarom ook wel “3D” of “6D” genoemd, naar het aantal wimperextensions in de waaiers op elke natuurlijke wimperhaar. Russian Volume behandelingen zorgen voor een vollere oogopslag en zijn daardoor ideaal voor mensen met weinig natuurlijke wimpers en mensen welke gewoon willen stralen met extreem veel volume.

 

Zie alle Russian Volume extensions hier

 

 

misentech

Misentech is de expertbehandeling van Misencil waarbij de natuurlijke onderwimpers worden voorzien van wimperextensions. Hiermee creërt men een nóg volle oogopslag of het zogenaame “Doll Eye effect” (poppenoog) waarmee model Twiggy in de jaren 60 beroemd werd.

 

Zie alle Misentech extensions hier

 

 

 

 

Ombré is een speciaal type Misencil wimperextensions met een blauwe-paars of bruin-oranje gloed aan de uiteindenden om zo een feestelijke uitstraling te geven zonder mascara aan te hoeven brengen! Get that Glamour look!

.

Vindt alle Ombré extensions hier

 

 

 

Mwimperextensionsisencil Verzorgingsproducten zijn essentiëel om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw wimperextensions. De verzorging is vooral gericht op uw natuurlijk wimpers, want deze zijn de basis voor de mooiste looks! Net als uw huid behoeven uw natuurlijk wimpers zowel verzorging overdag als s’nachts en dienen uw wimpers en oogleden regelmatig goed gereinigd te worden. Hiervoor biedt Misencil een uitgebreid aanbod verzorgingsproducten, ontwikkeld speciaal om zowel uw natuurlijk wimpers als uw wimperextensions in top conditie te houden!

Vindt alle verzorgingsproducten hier

 

.

Interesse in Misencil? Maak hier een vrijblijvende afspraak