Over Maison des Salons

Maison des Salons is, zoals de naam al zegt, “Het Huis van de Salons”: een allround leverancier voor de betere beauty salons van Nederland.

Als exclusief distributeur van het Canadese merk “Misencil” en het Franse merk “Didier Lab” voor Nederland bedienen en trainen wij verschillende typen salons welke zich specialiseren in schoonheid (zoals kapsalons, schoonheidssalons, spa’s, nagelstylisten, etc) op het gebied van hoogwaardige wimperextensions van Misencil maar ook de gelnagellak van Didier Lab en alle bijbehorende verzorgingsproducten en cosmetica. Het doel van Maison des Salons is te zorgen dat de schoonheid van het vrouwelijk oog op een hoogwaardige en gezonde manier daadwerkelijk “in het oog springt”!

Maison des Salons is opgericht door Nika uit haar passie voor het versterken van de vrouwelijke schoonheid. Al sinds vele jaren is Nika actief in de PR en media rondom beauty en had dit jaren als focus punt binnen haar eigen uitgeverij waarmee ze jarenlang een magazine, en later een boekpublicatie, op het gebied van high-end lifestyle uitgaf. Met de start van Maison des Salons ligt de focus nu zelfs 100% op beauty, als “huisleverancier van schoonheid”.

De missie van Nika is om de vrouwen van Nederland te bedienen met hoogwaardige, hygiënische en veilige beauty behandelingen, technieken en producten via de betere beauty salons van Nederland.

Graag werken wij samen met professionele salons welke onze missie en passie delen!

 

Neem contact met ons op voor een afspraak of volg een cursus voor wimperextensions of gellak in onze Academie.

Maak een vrijblijvende afspraak Volg een cursus