Didier Lab salon worden

 

Onderscheidt je van de rest.
Didier Lab is het nieuwste kwaliteitsmerk op de gellak markt. Dit Franse merk is opgericht door de mensen achter de huidige marktleider omdat ze geloven dat de kwaliteit van gellak naar een nóg hoger niveau kan! Veel salons werken nu met dezelfde merken en daardoor heeft de consument bijna geen keuze én weinig kennis van der verschillende kwaliteiten gellak. Didier Lab wil alle salons én consumenten van Nederland laten ervaren dat de kwaliteit van gellak naar een nóg hoger niveau kan, onderscheidend van de rest.

 

Hoe wordt ik Didier Lab salon?

Voor nagelstylistes met ervaring en welke al reeds een certificaat hebben behaald bij een ander opleidingsinstituut is de weg vrij om met Didier Lab te beginnen; simpelweg een login maken op de webshop en producten bestellen! We voegen u dan ook toe als Didier Lab Salon in onze ‘Dealer Location’ en zullen wij aanvragen van consumenten uit uw regio naar u doorverwijzen.

Tevens bieden wij de nieuwe Didier Lab nagelstylistes een gratis “Opfriscursus” aan, om u zo kennis te laten maken met alle Didier Lab producten en wellicht nog wat nieuwe technieken of “tips & trics” te kunnen leren.

Voor startende stylistes bieden wij een uitgebreide Didier Lab Starterscursus aan; deze meerdaagse cursus leert u alle basics voor het gedegen uitvoeren van de gellak behandelingen in zowel “1 Step” (Express, 1 laags) als “3 Step” drielaags systeem met Top coat en Base coat en het eenvoudige verwijderingsproces van Didier Lab gellak.

Na afloop van de cursus krijg je een officiëel Didier Lab certificaat, passend bij de opleiding welke je gevolgd hebt. Zo weten alle consumenten dat jij een gecertificeerde Didier Lab nagelstyliste bent.

 

Beginnen met Didier Lab of nog graag een persoonlijk gesprek vooraf?
Didier Lab producten zijn verkrijgbaar in onze webshop; maak een account aan en je kunt meteen bestellen.

Heb je interesse in een Didier Lab cursus? Meld je dan aan!

Bij Maison des Salons geloven we in persoonlijke aandacht; daarom trainen we een kleine groepen, krijg je intesieve individuele begeleiding en maken we graag tijd voor een persoonlijk gesprek om je adviseren over de juiste training, maar ook over Marketing support en training van personeel bijvoorbeeld.

 

Bestel Didier Lab in onze webshop Maak een vrijblijvende afspraak